Добре дошли в нашия магазин!
Филтри

Климатици

Избери по

Мощност (BTU)

Клас енергийна ефективност отопление

За помещения

Цена

864лв. - 1728лв.

Мини количка

Количката е празна.

FAIRY FAIRY

«1»

Продукти

Gree GWH09ACC FAIRY

Елегантен и стилен климатик от серията Fairy. Много добри технически характеристики на отлична цена. Вграден нагревател за отопление при -22градуса. Виско енергиийна ефективност А++/A+.Предназначен е за отопление и охлаждане на помещения до 15 кв.м. Вграден Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 864.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH12AAC FAIRY

Климатик от серията Fairy с вграден нагревател за отопление при ниски температури,  със много добри технически характеристики и на отлична цена. Висока енергийна ефективност. Климатикът е за отопление и охлаждане на помещение до 25кв.м. Има вграден от производителя wifi модул, посредством който можете да управлявате климатика от телефон или таблет

Цена: 1,086.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH18ACD FAIRY

Елегантен и стилен климатик от серията FAIRY. Много добри технически характеристики на отлична цена.Виско енергиийна ефективност А++/A+.Предназначен е за отопление и охлаждане на помещения до 35 кв.м. Вграден нагревател във външното тяло за отопление при много ниски температури и Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 1,680.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH24ACE FAIRY

Елегантен и стилен, мощен климатик от серията Fairy. Много добри технически характеристики на отлична цена.Виско енергиийна ефективност А++/A+.Предназначен е за отопление и охлаждане на помещения до 45 кв.м. Вграден нагревател във външното тяло позволява отопление при много ниски температури. Разполага с Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 1,728.00лв.

Наличен

Брой:
«1» Страница 1 от 1